Om mig

Mitt namn är Stefan Persson och har sedan 2006 drivit Innopedia som enskild firma. Jag har parallellt med detta även jobbat heltid som SEO konsult. Innopedia ombildades under 2010 till ett aktiebolag, men fokuset för bolaget är fortfarande detsamma.

Anledningen till att jag startade Innopedia var, förutom en extra intäktskälla, att kunna lära mig mer om webben, konverteringar, domäner, statistik och givetvis internetmarknadsföring. Jag är av uppfattningen att man lär sig betydligt mer genom att själv göra saker istället för att andra ska berätta hur man gör saker.

Innan jag startade Innopedia hade jag aldrig köpt en domän, lagt ut en egen webbsida offentligt, kopplat DNS:er, kopplat databaser mot olika konton etc. Detta är tillsyns ganska triviala saker, men utan att göra dessa är det väldigt svårt att veta hur allt fungerar och vilka möjligheter/hinder som webben erbjuder.

Jag rekommenderar alla som jobbar med webben att göra detta. Börja lägga upp bloggar, webbsidor, skaffa Adsense konto, skaffa och installera ett statistiksystem och börja tjäna pengar. Även om du förmodligen inte kommer att tjäna så mycket pengar direkt så kommer du att lära dig otroligt mycket när du själv är ansvarig för helheten.

Jag brukar även försöka resa och träna ganska mycket när jag inte jobbar som konsult eller med egna projekt. Jag har hittills hunnit med Indien, Thailand, Guatemala, Costa Rica, Panama, Colombia, Venezuela, USA, Lettland, England, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Italien, Österrike, Frankrike, Spanien, Grekland, Kroatien, Serbien, Slovenien, Holland, Andorra och Curacao. Kanske missat något…

Jag springer även lite lopp då och då. Har bland annat gjort tre halvmaraton och Lidningöloppet. 2011 kommer jag även att springa Stockholm Maraton är planen.

Om ni vill komma i kontakt med mig finns jag på Skype/MSN/Facebook eller inventor@innopedia.se. Väl mött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *